Netikras zuikis

0
56

Reikės: 700 g maltos vištienos, 80 g kubeliais pjaustytų saliero lapkočių, vieno kiaušinio, 25 g migdolų miltų, 3 g maltų saldžiųjų paprikų, 5 g svogūnų miltelių ar granulių, 5 g česnakų miltelių ar granulių, 30 g kepsnių (barbekiu) padažo, svogūnų laiškų pagardinimui ir papuošimui.

Gaminimas: pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Tuomet keptuvėje 4 – 5 minutes pakepinkite pjaustytus salierų lapkočius. Visus likusius ingredientus sumaišykite viename dideliame dubenyje, tuomet suberkite pakepintus salierų lapkočius ir dar kartą visą gerai išmaišykite. Sudėkite į paruoštą, riebalais išteptą ar kepimo popieriumi išklotą, kepimo indą ir kepkite apie 60 minučių. Iškepus leiskite netikram zuikiui pailsėti bent 15 minučių prieš jį pjaustant.

Vokietijoje dėl mėsos stygiaus po II-ojo pasaulinio karo itin išpopuliarėjęs patiekalas tapo ir mūsų virtuvės dalimi. Be to, jis turi daug receptų, kiekvienas gali improvizuoti su savo mėgstamais ar turimais ingredientais.

Parašykite komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

4 + eleven =